Trappeslibning

Trappeslibning og afslibning af trappetrin laves ofte når der udføres afslibning af gulve. Ligesom ved gulvafslibning kan trapper med trætrin afslibes og blive flotte som nye påny.

Trappeslibning

Hvad er prisen på

Trappeslibning tager længere tid pr. kvm end en slibning, og prisen udregnes derfor pr. trappetrin og ikke pr. kvadratmeter. Der findes en del teknikker til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Her skelnes almindeligvis mellem:

 • Indre trapper
 • Hovedtrapper og bagtrapper
 • Udendørs trappe
 • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle former trapper i træ kan afslibes. Den lille forkant samt den vandrette trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, sidestykker, gerichter og mellemstykker og så videre.

Afslibning af trappetrin

Invendige trapper er trapper i en bolig, såsom villa eller lejlighed. Hvor til gengæld en trappeopgang er betegnelsen for trapper i en etageejendom. Trapper, der engang har været efterbehandlet med fernis må renoveres med specialudstyr, rekvisitter og maskiner.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper laves med en lille håndholdt slibemaskine, og efter helt samme fremgangsmåde som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af plankegulve og parketgulve:

 • Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Finslibning
 • Let slibning
 • Polering

En trætrappe afslibes 4 – 5 gange afhængig af trædefladen. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den nuværende gulvbehandling. Herpå slibes der med finere og finere sandkorn, indtil finishen er fin.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver meget end en typisk afslibning af trægulve. Det skyldes at der benyttes mindre maskiner, med lille sugekapacitet. Trappeafslibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette overflader, hvorfor støvmængden vil bære meget lidt.

Kan en trappe efterbehandles?

Umiddelbart efter overfladeslibningen, må der udføres en efterbehandling. Her kan der vælges imellem lud, lak, olie for eksempel med hvidpigment. Hvid lud, hvid olie og hvid lak er hotte overfladeløsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens beskaffenhed og størrelse samt hvilken overfladebehandlingsløsning som besluttes. Modtag billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

Aarhus Gulvfirma med billig gulvafslibning priser her

Aarhus gulvafslibning udføres af dygtige gulvslibere. Er du på udkig efter en dygtig gulvsliber til at ordne dine grimme og slidte trægulve, så er du på den rigtige hjemmeside. Vi har både tid og ekspertise til at kunne afslibe og efterbehandle dine trægulve efter ønske. Med de sidste nye gulvslibemaskiner indenfor gulvbranchen er vi de rette til at udføre dit næste stykke gulvarbejde.

Gulvafslibning i Aarhus

Aarhus gulvafslibning og behandling af trægulve i Brabrand, Egå, Hasselager aller andre steder i Aarhusområdet. Gulvbehandling med lak,lud, sæbe, voks, olie eller noget helt andet som bejdse. Vi udfører forskellige former for gulvarbejde, herunder gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde og andet. Alt i Østjylland og områder som Kolt, Risskov, Skåde Skæring, Slet , Tranbjerg og i midtbyen. Og så glemte jeg alligevel Åbyhøj samt Viby. For dermed ikke at tale om alle de andre områder i omkredsen af Århus. På billedet ses et helt ny plankegulve som netop er lagt i Beder. Det dufter skønt og er smukt som det står der helt ubehandlet. Professionel gulvafslibning i Aarhus tilbydes. Mangler du hjælp til afslibning, afhøvling, gulvbehandling eller lignende? Så har du her mulighed for at få gulvarbejdet udført af en top professionel gulvmand i Horsens, Silkeborg, Bjerringbro eller Hadsten området. Vi dækker simpelthen hele Østjylland fra Grenå, over Randers til Skanderborg og Odder. Endvidere kan vi hjælpe dig med vejledning og gode råd med kompetent arbejdskraft til udførelse af din næste gulvopgave.

Gør-det-selv gulvafslibning i Aarhus

Gulvafslibning er ofte en opgave som kunder selv gæler at tage sig af. Her benyttes en ferie eller en række fridage på leje af gulvsliber og efterfølgende gulvarbejde. Vi mener, at for at opnå det allerbedste resultat, bør der benyttes en professionel fagmand, med de rette kvalifikationer. En professionel gulvsliber kan ofte udføre gulvarbejdet på betydelig mindre tid og naturligvis med en flottere finish, end såfremt kan selv gav sig i kast med det. Ved at google kan det være svært præcist at finde den gulvmand, som bedst løser netop din opgave, og derfor gør du klogt i at benytte os som en solid partner.

Du skal være tilfreds med udført gulvarbejde

Gulvafslibning i Århus eller Aarhus som det hellere må skrives. Smilets by med de mange og smukke trægulve der trænger til en opfriskning med jævne mellemrum. Gulvafslibning og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske indfarvning med bejdse eller hvidpigment, herunder hvid olie, hvid lak, hvid lud eller noget helt andet. Afslibning af trægulve i Randers, Hadsten, Grenå eller andre steder. Som en del af vores gode gulvservice, kan du følge alle processerne ved gulvafslibningen af dit trægulv. Vi har åbenhed om arbejdet og tilbyder dig at godkende del afslibninger inden vi går videre i gulvarbejdet. Det sikrer, at du er tilfreds hele vejen igennem og har mulighed for at stoppe os såfremt du føler trang hertil. Såfremt der skulle opstå problemer med gulvarbejdet, hvilket er yderst sjældent, følger vi klagen helt til dørs og retter de fejl der end måtte være.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til gulvafslibning Aarhus, er du velkommen til at kontakte os for snak om muligheder med mere.