Afslibning i Kolding og Fredericia

Vi tilbyder afslibning af trægulve over hele landet. Kolding og Fredericia er kendt for mange og smukke trægulve. Vi er den lokale gulvpartner her og kan tilbyde billig gulvafslibning priser og kort ventetid.

Afslibning giver trægulvet et løft

Afslibning af trægulve på Fyn, herunder i Kolding og Fredericia. Vi udføre gulvafslibning og gulvbehandling i hele landet, herunder København og AarhusHvad er en gulvafslibning? Hvor meget støver en afslibning? Skal man male først eller slibe først? Disse og mange andre spørgsmål presser sig på når boligen skal renoveres. Vi kan hjælpe dig med gulvrådgivning og vejledning, så du er sikker på at få den optimale løsning til netop dit trægulv. Vi er en solid gulvpartner, som sætter en ære i veludført gulvarbejde til en fornuftig pris. Ved at kontakte os er du sikker på at få udført gulvafslibning og gulvbehandling i absolut topkvalitet.

Gulvafslibning i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Når et trægulv skal afslibes kan det udføres på en sådan måde, at gulvfladen bliver som ny. Vi dækker hele Fyn lige fra Bogense, Kerteminde til Fåborg og Assens. Med udgangspunkt i Nyborg er vi dit lokale gulvfirma på Fyn. Vi er ikke længere væk end telefonen og kigger gerne forbi for en snak og vurdering af dit trægulv. Ellers kan du selv udregne prisen på renovering af dine gulve ved hjælp af prislisten på vores hjemmeside.

Fyn’s bedste og billigste priser på afslibning af trægulve

Vi har nogle af landets mest attraktive gulvafslibning priser. Billig pris og bedste priser på alt gulvarbejde tilbydes, herunder gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling.

Hvad er en gulvafslibning?

Med afslibning menes, at gulvoverfladen afrenses, så der ikke er rester af gammel overfladebehandling. Når træet fremstår hel afslebet og ‘trærent’ kan der påføres en gulvbehandling med lak, lud, sæbe, olie eller noget andet.

Afslibning og efterbehandling af trægulve. Gulvbehandling med lak. Lakering er en rigtig god gulvbehandling.

Let afslibning er også en mulighed

En gulvafslibning kaldes også for en ‘fuldslibning’. Her afslibes trægulvet 4 – 5 gange med forskellig sandpapir. Der startes normalt med en grov sandpapir som kontinuerligt bliver finere og finere. Der afsluttes med den helt fine så der opnåes den rette finish. Herefter kan der påføres en gulvbehandling med:

  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Olie

Eventuelt med hvidpigment. Hvid olie, hvid lud og hvid lak er alle populære løsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.