Assens på Fyn har mange trægulve til gulvafslibning

Assens er byen med de mange trægulve. Gulve af fyr, gran og eg som i tidernes morgen blev fældet i midtfyns store skove. Vi er et gulvfirma som har specialiseret os i afslibning og behandling af trægulve i Assens og på hele Fyn. Gulvafslibning hvor den gamle gulvoverflade fjernes og der påføres en ny gulvbehandling. Her tilbyde vi forskellige former for gulvbehandling, herunder:

  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Olie

Disse behandlinger kan eventuelt kombineres med hvidpigment. Her er hvid olie, hvid lak og hvid lud særdeles populære løsninger, hvor det hvide frisker op i enhver bolig.

“Ønsker du at se smukke trægulve, så slå et smut forbi Assens på Fyn.”

Gulvafslibning i Assens

Ved gulvaslibning i Assens oplever vi ofte hvor skønt det er at arbejde med træ. Dette smukke og fantastiske naturens materiale, der er fleksibelt, dufter godt og er behagelig at røre ved og betræde. Intet naturmateriale opfylder bedre de krav, som den moderne kunde stiller til de forskellige belægninger i boligen.

Assens med de smukke huse

gulvafslibning assens der virkelig kan gøre en forskel. Afslibning og gulvbehandling af forskellig slags. Dansk arkitektur har heldigvis haft forståelse for træ som byggemateriale og den fleksibilitet det giver når det anvendes i boligen, enten som trægulv, loft, vægge, møbler eller interiør. De lyse træsorter som vi har i Danmark er ganske enkelt skræddersyet til dansk arkitektur og den måde vi har valgt at bygge vores boliger på i Danmark. Her er det lyse og lette samt rustikke i højsædet som skaber en særdeles god løsning.

NOTE:  Lys tiltrækker lys hvilket har meget stor betydning for lyse trægulve. Den store gulvflade har stor visuel indflydelse. 

Træ er et fantastisk materiale

Vi professionelle gulvfolk sætter også stor pris på træ som gulvmateriale, og de fleste af os mener også, at der ikke er noget bedre end at arbejde med dette, verdens mest benyttede byggemateriale. Fordelen ved træ fremfor andre byggematerialer er, at træ er en uudtømmelig resource takket være at man i skovbrug skal genplante træer hvor der fældes. Andre gulvmaterialer som marmor og natursten kan ikke fornyes men bliver blot fjernet fra naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.