Gulvarbejde i Fåborg der fornyer gamle trægulve

Fåborg med de mange trægulve. Smukke trægulve i eg eller fyr, som har mange år på bagen og stammer fra de store skove på midtfyn. Vi har udført gulvafslibning og gulvafhøvling i Fåborg så længe jeg kan huske, hvilket også gælder for Svendborg og andre af de store byer på Fyn. “Billig gulvafslibning til fast lav pris og med kort ventetid” siger alt om vores gode gulvservice. Vore gulvfolk er klar til at hjælpe dig med dine trægulve, uanset om du bor i Fåborg, Assens, Nyborg eller Middelfart.

HUSK: Vi er altid på pletten med de bedste gulvprodukter, sidste ny teknologi og gulvslibemaskiner.

Alle trægulve i Fåborg kan friskes op

Der er ingen tvivl om at en bolig i Fåborg vil stige i skønhedsværdi når trægulvene friskes op og bliver som nye. Med en gulvafslibning og gulvbehandling kan et trægulv nemlig få helt nyt liv og være til stor værdi for hjemmets beboere og gæster i det hele taget.

Gulvafslibning er en investering

Fåborg gulvafslibning og afslibning af trægulve lokalt. Vi kender Fåborg ud og ind og er den lokale gulvmand i områdetDet er ikke helt tilfældigt at mange ejendomsmæglere tilråder deres kunder at få afslebet trægulvene i boligen, idet det er den mest iøjnefaldende og synlige flade når man træder ind i et hjem. Derfor er det visuelle meget vigtigt når man taler om træ og trægulve. For en forholdsvis lille investering kan du få afslebet dine trægulve hvilket nok er en af de billigste former for boligrenovering overhovedet, og der er ingen tvivl om at det er den renoverings type der har allerstørste effekt i forhold det investerede beløb.

” Billig gulvafslibning priser finder du blandt andet her hos os, hvor du for kr. 100 pr. m2 kan få afslebet og lakeret dine gulve med 3 lag lak. “

Gulvafslibning og gulvbehandling i Fåborg

Der er helt klart mange muligheder i en ny overfladebehandling af boligens gulve, især taget i betragtning, at et trægulv kan få mange forskellige typer overfladebehandling. Gulvbehandlinger er så mangeartede at det er muligt at få lige nøjagtig den gulvoverflade man har drømt om. De normale typer af overfladebehandling er:

  • Olie
  • Lak
  • Voks
  • Sæbe
  • Lud

hvilket i mange tilfælde er nok, men det er muligt at kombinere disse behandlings typer på kryds og tværs, så det kan skræddersyes til lige nøjagtig til kundens ønsker. Lud og hvid lak eller lud og hvid olie er særdeles populære overfladebehandlingstyper som passer ind i næsten enhver bolig. Lud og ludbehandling benyttes til at skabe den lyse og eftertragtede overflade som gulvet får efter en afslibning. Et ny afslebet trægulv er nemlig utroligt smukt når det står trærent og udenfor nogen som helst overfladebehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.