Gulvafslibning i København – Billige afslibning priser

Danske Ydelser udfører alt inden for gulvslibning i København. Alt fra gamle fyrretræplader til de mest eksklusive træsorter. Under den gullige og slidte overflade er der en overflade med et skjult, nyt, godt gulv. Hvis du lader de kompetente og uddannede medarbejder fra Danske Ydelser afslibe dit gulv vil du ikke fortryde det. Kun de modigste vælger at ikke at bruge en professionel gulvsliber virksomhed og slibe selv gulvet. Men risikoen for et dårligt resultat er meget høj, hvis du ikke bruger en professionel. Danske ydelser kender alle typer træ man bruger i Danmark, og vi kender materialets egenskaber. Denne viden er yderst vigtig, når vi skal lave gulvslibning på en professionel måde for at opnå det bedst mulige resultat.

20 års erfaring er din garanti for kvalitet

Vi er specialister i gulvafslibning i København gennem de sidste 20 år og udfører gulvafslibning i lejligheder, huse og kontorer.  Forarbejde og rengøring  er en vigtig del af slibningsprocessen.  Vi fjerner ofte gammel maling fra slibede gulvet, indtil det er glat og jævnt. En gang i mellem sker det at vi oplever gulve, der er pæne og endda uden beskadigede sår og hak. Disse gulve er oftest ramt af tid og alder. En god gang gulvafslibning og efterbehandling så er de gode som nye.  For Danske Ydelser er det vigtigt at overveje gulvets tilstand, før gulvafslibningen begynder. Nogle gulve kan nøjes med en finslibning mens andre har måske brug for en afhøvling

Al gulvafslibning i København producerer støv

En gulvafslibning skaber nogle meget “fine” støvpartikler, Disse støvpartikler kan kravle ind de undersligste steder. Der er opgaver som kræver særlig opmærksomhed omkring støvbeskyttelse. Ved disse opgaver tager vi ekstra forbehold. Man kan på ingen måde undgå at en gulvafslibning skaber støv. Vores maskiner har kraftig støvsugning i selve maskinen og når de er tilsluttet en ekstern støvsuger.

Vi er stolte af vores arbejde

Danske Ydelser er en professionel gulvvirksomhed som tager alle opgaver seriøst. Vi er altid stolte over vores arbejde, og vores kunder er glade for vores arbejde. Hvis du ønsker henvisninger, så spørg os om det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.