Gulvafslibning i København og Odense – Billig afslibning priser

Gulvafslibning er måden hvorpå et gammelt trægulv får nyt liv med en opfriskning. Her benyttes sandpapir til at fjerne gulvoverfladen så der kan påføres en ny. Lak, lud, olie og voks kan med fordel påføres et trægulv til at give en smuk og slidstærk overflade. Vi har billig gulvafslibning priser for gulvafslibning København, Odense, Århus og alle mulige andre steder i Danmark. Hele Danmark dækkes af vores gulvservice, hvor det eneste du skal gøre er, at kontakte os for en snak.

Hvad er en gulvafslibning?

Vi beskæftiger os udelukkende med gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling af trægulve. Så gulvafslibning er vort speciale. Gulvafslibning bruges til renovering af grimme og slidte trægulve så de kan få et nyt look og en beskyttende overflade. Ved en gulvafslibning fjernes den gamle overfladebehandling med en slibemaskine hvorpå der er fastspændt sandpapir. Når maskinen sættes igang og valsen med sandpapir roterer foretages afslibningen. Et typisk trægulv afslibes 4 – 5 gange afhængig af beskaffenheden, og når gulvet står ‘trærent’ er der klart til at  få påført en ny gulvbehandling.

Specialist i gulvafslibning!

Vi er specialister i gulvafslibning, så kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak om dit trægulv. Så er du sikker på at dit trægulv får det udseende som du ønsker, samtidig med at overfladen bliver smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde.

Hvor vi udfører arbejde?

Vi kører i hele landet, men vi udfører oftest opgaver

Gulvafslibning København, gulvafslibning Odense, gulvafslibning Fyn og gulvafslibning Sjælland

Billig Gulvafslibning priser

Priser på gulvafslibning og gulvbehandling kan du se ovenfor i vores prisliste. Vi tilbyder alle former for gulvrenovering og gulvbearbejdning, herunder en række forskellige opgaver indefor gulvafhøvling og gulvafslibning af trægulve. Vores referenceliste er lang når det gælder opfriskning af gamle og slidte trægulve. Så kontakt os gerne såfremt du ønsker yderligere oplysninger.

Gode billig gulvafslibning priser i prislisten

Som du ser i vores prisliste er der forskellige priser afhængig af typen af for- og efterbehandling. Prisspændet imellem de forskellige former for gulvbehandling er forholdsvis stort men skyldes blandt andet indkøbsprisen samt hvor mange processer gulvbehandlingen skal gennemløbe afor at gulvarbejder udføres på en håndværksmæssig korrekt stand.

Hvad dækker priserne?

Alle priser i vores prisliste er inklusiv moms og dækker lønnninger, materialer, oppebæring til 3. eller 4. sal og meget andet. Dog taget vi et tillæg for at tage affald med i bilen, idet vi er underlagt en ordning der koster en renovationsafgift. Er det imidlertid sådan at vi kan komme af med erhvervsaffaldet ved boligen så gør vi naturligvis dette uden beregning. Med andre ord, er der en affaldscontainer hvor vi kan aflevere slibestøvet så vil der naturligvis ikke blive beregnet en ekstra omkostning. Affaldet vil ikke fylde så meget, måske 2 eller 3 sorte sække for en bolig på 100 m2. Disse sække er ikke fyldt mere op end at de let kan bæres fra stedet.

Gulvtekniske detaljer

For at kunne udføre en gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling, er der en række ting som skal være opfylde. Først og fremmest skal rummene hvor gulvarbejdet udføres være ryddet for møbler. Endvidere er det nødvendigt at der er stuetemperatur i boligen i forbindelse med påføring af gulvbehandling. Såfremt dette ikke er tilfældet kan man risikere at overfladebehandlingen ikke kan foretages, og arbejdet derfor må afbrydes. Der skal være strøm nok i bygningen og gerne med flere forskellige strømudtag. Dog, helst 13 Amp men vi kan til nød benytte 10 Amp på 2 til 3 faser. Gulvafslibningen udføres med en gulvslibemaskine som ikke bruger særligt meget strøm men den benytter derimod en forholdsvis stor opstartsstrøm som ved en for lav spænding kan slå relæet fra.

Praktiske info

I de tilfælde hvor der er fradrag for boligrenovering vil der på fakturaen blive oplyst de nødvendige oplysninger som skal bruges overfor SKAT. Betaling sker kontant eller mobilepay efter gulvarbejdets udførelse.

Konkurrencedygtige gulvafslibning priser

Priserne i vores prisliste burde være fornuftige og konkurrencedygtige i forhold til de fleste andre udbydere af gulvafslibning. Gulvfirmaer og gulvfolk har normalt forskellige priser afhængig af hvor travlt de har samt på hvilket tid af året gulvarbejdet skal udføres. Om foråret og sommer, som er højsæson, er der normalt et højre prisniveau end på andre tider af året. Det gælder også de såkaldte Jydske priser som er forskellige fra dem vi oplever i København. Ved større gulvopgaver og gulventrepriser er vi til at tale med for en mængderabat når der er et større antal kvadratmeter som skal laves.

Kort ventetid

Endvidere har vi altid en kort leveringstid og en etalinsfrist der er til at leve med. Vores ventetid er normalt er normalt fra dag-til-dag men kan svinge lidt afhængig af hvor i landet arbejdet skal udføres. Skal du bruge en gulvmand til at lave dit gulve, indenfor den nærmeste fremtid, er du velkommen til at kontakte os for en vurdering og snak om renovering af gulvet. Du kan enten bestille direkte over telefonen eller vi kan kigge ud til dig for et gulvtjek eller gulvvurdering om ønsket og nødvendigt. Alt henvendelse er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vi tager telefonen alle dage også aften og weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.