Lud giver dit trægulv det smukke og unikke lyse look

Lud | Ludbehandling | Sæbelud | Ludvoks | Ludsæbe

Ludbehandling af trægulve

lud ludsæbe ludbehandling af trægulve byens-gulve.dk er specialist

Lud er en kemi, en base som modarbejder den naturlige garvesyre der er i træet, hvorved trægulvet ikke gulner. Ludbehandling bevarer den lyse farve på gulve af nåletræ, ask, bøg mv., der ellers bliver mørkere under sollysets påvirkning. Der findes to forskellige slags lud; én til nåletræ og én til løvtræ.

Ludbehandling kan ikke stå alene

Ludbehandling skal altid efterfølges af sæbe eller olie. Vælges en lak med tilsat lysfilter, uv-filter, standses lakkens naturlige mørkning. I dag er produkterne til ludbehandlingen mere moderne, de er færdigblandede og de er både nemme og hurtige at anvende.En ludbehandling kan ikke stå aleneLud behandling er egentlig ikke en overfladebehandling i sig selv. Isoleret set, efterlader lud behandlingen nemlig gulvet mere sårbart end det rå gulv er i sig selv. Det kan man så råde bod på enten ved at lakere – eller oliebehandle – eller ved at behandle med sæbevand. Sæbe har samme egenskab som olie eller lak, at træets temmelig åbne porer lukkes, så snavs og smuds ikke trænger ned i overfladen. Jo mere det ludbehandlede gulv sæbevaskes, desto mere robust bliver det.

Vi er specialist i ludbehandling

Få besøg af vores iderige gulvmand allerede i dag, så vi kan finde den rette løsning for dig! En god ide behøver ikke at være dyr. Vi tager telefonen alle dage, også gerne aften og weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.