Middelfart og Fyn er byer med mange trægulve til gulvafslibning

middelfart gulvafslibning på hele fyn. Svendborg, Fåborg, Nyborg og andre steder på Fyn udføres gulvarbejde af forskellig slags. Middelfart er byen hvor vi har udført rigtig mange gulvopgaver. Gulvarbejde på forskellig vis hvor gamle trægulve friskes op og får deres fordums udseende tilbage. Ønsker du dine trægulve bragt tilbage til det oprindelige udseende? eller skal der helt nye ‘boller på suppen’. I Middelfart er indfarvning med hvidpigment populær, enten i form af hvid lud, hvid lak eller hvid olie. De lyse og hvide trægulve er næsten ikke til at komme uden om ved efterbehandling af trægulve, og er en særdeles populær løsning.

Gulvafslibning i Middelfart

I Middelfart afsliber og behandler vi mange trægulve i løbet af året. Vi er et gulvfirma med 25 års erfaring på Fyn. Vi har valgt at specialisere os indenfor netop træ og trægulv af selv samme grund.

“Duften af nyafslebet træ og harpiks er helt vidunderlig og ofte det som holder en gulvmand eller andre indenfor træfaget til netop deres håndværk.”

At møde om morgenen nede på gulvværkstedet eller gulvsnedkeriet hvor det dufter at bearbejdet træ og ny brygget kaffe er en helt speciel og skøn oplevelse, som enhver såkaldt ‘træmand’ sætter stor pris på. Når man får dette kick om morgenen, er man klar til at tage fat på gulvarbejdets strabadser.

Gør-det-selv gulvafslibning i Middelfart

Gulvafslibning middelfart, svendborg, fåborg og andre steder på fyn. Afslibning, afhøvling og behandling af trægulve med olie, lak, lud, sæbe eller noget helt andetHjemmegjort gulvarbejde er en mulighed. Ved gør-det-selv gulvafslibning er det blot at foretaget gulvsliber leje. Leje af en gulvslibemaskine i et byggemarked eller farvehandel, og vupti er man klar til at udføre gulvarbejdet selv. Hermed menes at gulvarbejde ikke er for tøsedrenge, men er et hårdt og slidsomt job. At bære de store gulvslibemaskiner op af trapper til 3., 4. eller 5. sal er tungt sammen med en masse monotone bevægelser i selve gulvarbejdet. Det giver sig ofte udslag i rygproblemer og hos enkelte også åndedrætsbesvær. At arbejde med gulvafslibning, en varm sommerdag, oppe på et tørloft giver ofte sved over det hele med støv der klistre sig til kroppen.

NOTE: Har man blot prøvet hjemmegjort gulvafslibning en enkelt gang, ønsker man ikke at udføre et sådant stykke gulvarbejde en gang mere.

Benyt en professionel gulvmand

Som det lokale gulvfirma i Middelfart, står vi altid klar til at hjælpe dig med en løsning. Billig gulvafslibning priser samt en rigtig god kvalitet af udført gulv    pynter op i enhver bolig. Vi har kort ventetid, så du kan få gulvene ordnet med det samme. Kontakt os for en snak, og du er på vej til at få et rigtig smukt trægulv, der vil holde mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.