Trægulve i Nyborg bliver smukke med gulvafslibning og vores hjælp

Nyborg og trægulve hænger ligesom sammen. Der er ingen tvivl om at Nyborg er en af de byer på Fyn som har flest trægulve sammenlignet med Fåborg, Svendborg og Assens. Trægulve der kendetegner en by og skaber harmoni i den enkelte bolig. Træ er et fantastisk materiale, uanset om det er omdannet til et møbel, interiør eller trægulv.

Gulvafslibning i Nyborg

Vi er altid klar med en god rådgivning omkring hvilken gulvbehandling der er bedst egnet til netop dit trægulv i Nyborg, dinpersonlige stil samt ikke mindst din smag. Træ som benyttes til trægulve bliver genstand for et kunstværk. At betragte et plankegulv eller parketgulv som et kunstværk er en helt naturlig ting. Ved at studere træ, er der ikke 2 stykker træ som er ens. Det vil sige, at du har et helt unikt gulv i boligen. Modsat mange andre gulvtyper og gulvbelægninger er alle trægulve forskellige.

“Ved at betragte et trægulv kan man se de mange åretegninger og strukturer som kendetegner de enkelte træsorter.”

Nyborg med mange smukke trægulve

gulvafslibning nyborg og omegn. Korsør, Odense og mange andre steder. Gulvafslibning og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og andetNyborg er en perle når det gælder træ og trægulve i boligen. Det betyder også, at en gulvmand eller gulvfirma har nok at gøre med at servicere trægulve her og rundt på øen. Uanset om det gælder plankegulve eller parket er vi med når det gælder gulvservice samt bearbejdning af trægulve. Ofte er parket stave og gulvplanker også en anelse forskellig i bundfarven. Det naturlige spil der er i et trægulv er smukt og gør,m at gulvet får et eksklusivt udseende.

NOTE: Især parket stave som er lagt i mønstre kan virkelig give noget spil i gulvet som er meget smukt og utroligt flot.

Det smukke sildebensparket

Vi kender nok alle sildebensparket, hvor de enkelte parketstave er skubbet op mod hinanden hvor endestykkerne går sammen. Dette giver et helt fantastisk spil som mange godt kan lide. Endvidere er der forskel på tykkelsen af de enkelte gulve hvor de massive plankegulve naturligvis er de tykkeste, hvorfor de lægges på gulvstrøer ovenpå undergulvet. Parketstave pålimes ofte direkte på gulvet eller limes sammen som gulvbrædder og lægges som et plankegulv med fer og not løsning. Lamelgulve derimod er et flydende gulv, hvilket vil sige at det bliver lagt løst på undergulvet som ofte er af beton. Her sættes de enkelte lamelbrædder sammen i et såkaldt ‘klik-system’. Træ er et helt fantastisk unikt materiale som er ren natur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.