Sådan afslibes og efterbehandles et trægulv i Svendborg

Svendborg er byen med trægulve i næsten enhver bolig. Trægulve der er kendetegner byen og er smukke med et strejf af romantik. Romantisk på den måde, at de fleste trægulve i Svendborg stammer fra de store midt fynske skove, hvor især eg og fyr er de fremherskende træsorter. Trægulve er ofte udført i følgende skandinaviske træsorter:

  • Eg
  • Ask
  • Bøg
  • Fyr
  • Gran

Men også sorter som lærk, ahorn, kirsebær, merbau, wenge, jatoba og andre benyttes.

Mange smukke træsorter

Disse træsorter kendetegner naturligvis også produktionen af træmøbler og benyttelsen af træ som byggemateriale på de lokale boliger i blandt andet Fåborg, Odense, Nyborg og Assens. Vi har netop færdiggjort et større gulvprojekt i Middelfart hvor der blev lagt ask i et større erhvervsbyggeri. Ask og askeparket er populært og ligner eg på mange måder, især ved de markante åretegninger og strukturer samt det lyse træved.

” Med en gulvafslibning kan selv meget grimme og håbløse trægulve få nyt liv “

Gulvafslibning i Svendborg

svendborg gulvafslibning og afslibning af trægulve. Gulvbehandling med enten olie, lak, lud eller måske sæbe. vi er din lokale gulvleverandør i SvendborgUanset om der skal anvendes en gulvafslibning eller gulvafhøvling til at få et trægulve pænt, kan vores gulvmand i Svendborg hjælpe dig. Har dit trægulve en gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe eller noget andet? eller er det måske helt ubehandlet? Enkelte kunder vælger at bibeholde trægulvet ubehandlet, hvorefter man blot vasker det med en tyktflydende gulvsæbe af en eller anden art. Her findes der færdigblande gulvsæber, herunder ludsæbe eller sæbespåner, som giver det eftertragtede sandskurede og grå hvidlige udseende som mange godt kan lide.

Smukke trægulve i Svendborg

Når man taler trægulve, så handler det i høj grad om at tilpasse gulvet til den personlige stil og ikke mindst til boligen, arkitekturen, boligindretning, farver på vægge og meget mere. Det er en fornøjelse at se trægulve der, efter en gulvrenovering, fremstår i en skøn harmoni med resten af boligen.

NOTE: Meget vanskelige trægulve kan med fordel få en gulvafhøvling fremfor en gulvafslibning.

 

Trægulve med stor værdi for boligen og familien

Det betyder også at afslibning skønhedsværdi bliver værdsat af hjemmets beboere som derved vil føle velvære og at her føles det rart at være og opholde sig. Når overfladestrukturer og farver på vægge samt kunst i boligen går op i en højere enhed, er det her at trægulvene har en stor betydning for det visuelle. Derfor er det værd at benytte lidt tid på at finde frem til netop den rette kombination af gulvbehandlinger og de mange muligheder der findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.