Gulvafslibning – Afslibning i Odense til billig afslibning priser

Gulvafslibning i Odense til billig afslibning priser og med en rigtig kort ventetid. Her kan du virkelig få dit trægulv til at blive som nyt. Klik videre på hjemmesiden og få viden og gulvinspiration.
Mester

Gulvafslibning af trægulve til billig afslibning priser i Odense, Svendborg, Middelfart og på hele Fyn. Har du et trægulv, som trænger til en kærlig hånd? Så lad os hjælpe dig. Udover almindelig gulvafslibning er vi specialist i følgende:

 • Gulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvlægning
 • Gulvmontering
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling

og mange andre relaterede gulvarbejder.

Gulvafslibning i Odense

Jeg vil gerne byde dig velkommen til Byens Gulve. Gulvafhøvling og gulvafslibning er vores speciale, og vi udfører gulvarbejde til vore kunders fulde tilfredshed. Vi tilbyder gulvaflsibning i hele landet lige fra Skagen til Gedser og vel at mærke til den samme lave pris uanset hvor du bor i landet. Mange af vore kunder bor i København, Århus, Aalborg og Odense, hvor i har afdelinger med kontor, værksted og lager.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Alle typer af gulvafslibning tilbydes uanset om det gælder fyrretræs gulve, lamelgulve eller mønster parket. Mange års ekspertise og erfaring med gulvbearbejdning kommer dig til gode ved at benytte Byens Gulve. Vi har special erfaring med slots gulve, kirkegulve, museums gulve og andre trægulve, der kræver noget ud over det sædvanlige, herunder gulvrestaurering.

NOTE: Gulvrestaurering er noget helt specielt som kræver at gulvet bringes tilbage til samme stand som dengang det blev lagt. 

Billig gulvafslibning priser

Det skal være muligt for alle at få opfrisket og renoveret sine trægulve uden at det koster en formue. Derfor har vi altid gjort alt, hvad der stod i vore magt, for at holde priserne nede. Vi har ikke den store administration og chefer der kører i dyre biler, og alle vores administration udføres fra kontoret på værkstedet. Derfor kan vi imødekomme vore kunders ønsker om høj kvalitet samt billig gulvafslibning priser.

“Billig gulvafslibning priser får du her hos Byens Gulve”

Hvad er en gulvafslibning egentlig?

Passionen for arbejdet med træ og gulvafslibning har jeg fået fra naturen. Min far var landmand med en stor sø og skov i forbindelse med markerne. Her spillede jeg meget fodbold som barn, så at arbejde med træ som mit håndværk faldt helt naturligt. Træ, dette vidunderlige naturens materiale, som er så smuk og dufter vidunderligt af harpiks.

Træ som gulvmateriale

Træ er det bedste materiale til produktion af gulve. Det er fleksibelt og meget behageligt at træde på samtidig med de smukke åretegninger og strukturer i træet. Et trægulve holder sig desværre ikke smukt hele tiden, og må derfor løbende rengøres, plejes og vedligeholdes. Her er vi behjælpelig med vores gulvservice og erfaring med forskellige former for gulvarbejde, herunder gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling. Gamle og grimme trægulve er ikke kønne og derfor må der en gulvafslibning til for at få gulvet til at stå ‘trærent’. Hermed menes at træet vil stå uden nogen som helst form for gulvbehandling, så det kan påføres en ny. Den gamle gulvoverflade afslibes med sandpapir et tilpas antal gange til at træet er klar til at få påføre en ny gulvbehandling.

Gulvbehandling af trægulve

For at beskytte trægulvets overflade må der påføres en ny og beskyttende gulvbehandling. En finish som må passe til boligen og ikke mindst gulvets beskaffenhed. Det kan bestilles i forskellige farver og med en glans og overfladestruktur som ønsket. Vi tilbyder følgende.

 • Olie
 • Voks
 • Lud
 • Sæbe
 • Lak

Der kan laves kombinationer med for eksempel: Lud + Olie, Lud + Lak, Lud + sæbe eller Lud + voks. Som du ser er mulighederne mange, især når vi regner de farvede behandlinger med:

 • Hvid lak
 • Hvid olie
 • Hvid lud

Hvilken efterbehandling, der passer bedste til din smag og dit hjem er naturligvis svært at sige. Men vore konsulent aflægger dig gerne et besøg for en snak og et godt tilbud som passer til din økonomi.